Nidarø Treningssenter

BFG Chillout Zone – Scandia Cup 2019

Vi er utrolig stolte og glade for å få lov til å annonsere vår største event til nå:
Bitfix Gaming Chillout Zone – Scandia Cup 2019

Skandia Cup er en av landets største fotballcuper – For gutter og jenter i alderen 7-19 år

Fra lørdag 22. til fredag 28. juni vil du finne vår Chillout Zone på ladesletta under årets Scandia Cup.

Hit kommer vi med full rigg: PC, konsoller, bilsimulator, VR, Pokemon og retro maskin. Det blir også mulighet til å spille Pokemon (kort). Du vil finne et bredt utvalg av spill tilpasset alder på mini og hovedturnering.

Det blir mini-konkurranser i Beat Saber (VR), Super Smash Bros, FIFA og Simracing. Det viktige her er at det ikke skal ta fokus fra det som foregår på banen men være et alternativ i lengre pauser.

Johan «Johans» Færaas fra R.I.L og Arkan «Arko» Resul kommer torsdag 29. juni

Vi er veldig glade for å ha fått med oss Johan «Johans» Færaas fra R.I.L og Arkan «Arko» Resul fra V.I.F (eSerien) på en meet&greet + showmatch torsdag 27. juni kl 13:00 – 15:30

Johan «Johans» Færaas kommer også på søndag 22. juni fra kl 11.00 – 16:00. Johan er klar for å ta imot en kamputfordring fra alle som ønsker (spill mot) og kl 12:20 så vil Johan holde et innlegg hvor han forteller litt om seg selv og Ranheims meget spennende og positive eSerie/ E-sport satsning.

Iver Ryen Hov (15 år) fra TR E-sport

Tirsdag 25. juni så kan du bli bedre kjent med Iver Ryen Hov (15 år) fra TR E-sport. Iver er en E-sport entusiast som har drevet med E-sport siden sommeren 2017. Jobber sammen med andre E-sport entusiaster for å utvikle E-sport i Norge. Gjør deg klar for et flammende innlegg om hvorfor E-sport er viktig og veien Iver har valgt for å kunne jobbe med E-sport på deltid sammen med skole og fritid.

Malvik E-sport

Fredag 28. så får vi besøk av Malvik E-sport. De kommer med noen ekstra maskiner og vil vise en showmatch og spille med/mot spillere som ønsker å prøve seg. De vil også holde et innlegg om sin E-sport satsning og relaterte fritidstilbud. Veldig hyggelig å ha dere med på laget Malvik E-sport.

Bitfix Gaming og sammarbeidspartnere

Sist men ikke minst så vil vi i BFG bidra med innlegg og informasjon om vår satsning og grunnen til at vi kommer på sletta. Vi gleder oss veldig til dette og ser frem til å vise så mange vi kan at E-sport og Gaming er et viktig redskap for inkludering av barn, unge og voksne i idrett og kultur.

Vi ønsker å rette en stor takk til våre samarbeidspartnere:
Medialab AS – For at dere er så hjelpsomme og bidrar med storskjerm hele uken. Fantastisk, tusen takk!
SpillExpo – For å ha bidratt til at vi har fått med oss spillere fra eSerien og for premier til konkurranser. Vi setter stor pris på dette.
Outland Trondheim: For å bidra med spill og ressurser
Altibox eSerien – For å bidra med giveaways. Nyttig og fin reklame.
Dagskolen i Trondheim: Stoler og bord, enkelt å greit veldig viktig, tusen takk.
Scandia Cup og Freidig Fotball – For at dere lar oss komme og bidra på vår måte. Tusen, tusen takk.

Håper vi ses på sletta, velkommen!
Bitfix Gaming

Scandia Cup sin facebook side og nettside:
https://skandiacup.no/
https://www.facebook.com/skandiacup/