Nidarø Treningssenter

BFG Fritid – Fritidstilbud

BITFIX GAMING ER STOLTE AV Å PRESENTERE BFG FRITID

I samarbeid med Kulturenheten i Trondheim og Bitfix AS så tilbyr vi et fritidstilbud for ungdom i alderen 12 – 18 år på tirsdager fra kl 18 – 21:30. Her kan man boltre seg blant spillstasjoner, konsoller og andre spill. Vi tilbyr også friluft og teknologi relaterte aktiviteter.

12 – 18 ÅR

For å kunne benytte seg av tilbudet må man være mellom 12 og 18 år og melde seg inn i BFG fritid. Påmelding skjer via vårt kontaktskjema på vår nettside eller ved å registrere seg i gruppen BFG fritid i vårt spillsamfunn. Medlemskapet koster ikke noe.

GAMING

Vi byr på spillstasjoner, VR, konsoller, bilsimulator og retromaskiner. Det er også mulighet for rollespill, kortspill og sjakk. Vi legger til rette for turneringer og konkurranser etter behov. E-sport er så klart et tema og vi bidrar med ressurser og erfaring via vår e-sport avdeling.

TEKNOLOGI

Vi digger gaming, og teknologi. Disse to elementene hører sammen og vi byr på mulighet for å lære seg 3D Printing, bygge datamaskiner, enkel robotikk m.m

FRILUFT

Gaming og teknologi har en liten svakhet, for lite fysisk aktivitet. Derfor sper vi på med aktiviteter som involverer alt fra fisketur i bymarka til go-cart kjøring eller full action i byens klatrevegger.

SOSIALISERING

Man trenger en pause innimellom slagene og derfor har vi en egen chill out zone hvor man kan ta seg et 5minutt eller rett og slett sitte hele kvelden og prate med andre medlemmer – man må ikke være en gamer for å bli medlem.

LOKASJON

Du finner oss i Tempevegen 23, 7031 Trondheim. Det er enkel tilgang med buss. Samme bygg som Tempe Auto, stort skilt over døren i hjørnet på hovedbygget.

ÅPNINGSDAG

Vi åpner tirsdag 18.06.2019.

Meld deg inn i vårt spillsamfunn og be om å bli med i gruppen BFG Fritid eller bruk vårt kontaktskjema for å bli registrert og godkjent som medlem.

Velkommen til BFG Fritid!