Nidarø Treningssenter

Velkommen til vår nye nettside

Vi er stolte og glade for å kunne ønske våre medlemmer, følgere og besøkende velkommen til vår nye nettside. Her vil du kunne lese nyheter og mota informasjon om det som skjer i vårt spillsamfunn. Nettsiden vil også følge våre e-sport lag tett og du vil finne neste kamp, siste nytt og kampresultater her.

Du kan registrere deg som medlem i vårt spillsamfunn og alt vi krever er at du oppgir riktig navn og kontaktinformasjon slik at vi vet hvem du er og kan bli bedre kjent med deg.

Deretter kan du bli med i en av våre grupper, BFG Community, BFG Fritid eller BFG Crew.

  • BFG Community: Standardgruppen som alle blir medlem av når man registerer seg.
  • BFG Fritid: Gruppen du blir medlem av om du ønsker å benytte deg av vårt fritidstilbud.
  • BFG Crew: Gruppen for de som ønsker å bidra til å utvikle å drifte vårt spillsamfunn.

BFG fritid

Vi lanserer vår egen fritidsklubb i samarbeid med Kulturenheten i Trondheim og Bitfix AS. Dette er et fritidstilbud for ungdom i alderen 12 – 18 år som vi drifter i våre lokaler på Tempe. Her får man tilgang til våre spillstasjoner, konsoller, VR og bilsimulator. Vi tilbyr også friluft og teknologi relaterte aktiviteter.

For å kunne benytte seg av tilbudet må man være mellom 12 og 18 år og melde seg inn i BFG fritid. Påmelding skjer via vårt kontaktskjema eller ved å registrere seg i gruppen BFG fritid i vårt spillsamfunn. Medlemskapet koster ikke noe.

Første åpningsdag er 18:06.2019 kl 18:00. Deretter hver tirsdag kl 18:00 – 21:30

BFG spillrom

Vi åpner for utleie av spillrom og leie av lokaler til bursdagsfeiring for store og små. Vi har prøvd dette allerede og det har vært en stor suksess. Vi åpner snart for booking og drop-in til våre lokaler på Tempe som vi drifter i samarbeid med Bitfix AS, vår hovedsammarbeidspartner. Her byr vi på spillstasjoner (PC), konsoller, bilsimulator og VR. Les mer om dette på vår spillrom side.

Vil du være med?

Vi ønsker flere med på laget og inviterer ungdom og voksne som har lyst til å bli med på å forme klubben og spillsamfunnet vårt. Vi er aldri best alene, kanskje er det du som er med på å skape din egen fremtid innen gaming og gjør oss til den beste klubben og spillsamfunnet i landet. For oss er Gaming kultur, e-sport idrett og inkludering superviktig. Om du ønsker å bli BFG Crew, moderator i spillsamfunnet eller en aktivator i stort og smått så er du velkommen til å sende en søknad til oss. Si litt om deg selv og hva du ønsker å bidra med så vil vi ta kontakt med deg så snart vi har fått vurdert din søknad. Medlemskap i BFG crew bringer med seg fordeler og tilgang til vårt spillsenter. Du må være 16+ for å bli BFG Crew.

Vi driver å gjør klart for et meget spennende event under årets Scandia Cup. Her vil man kunne bidra til å skape en fest for barn og unge samt fremme gaming på sitt beste. Mer informasjon kommer de neste dagene.

Med dette så ønsker vi alle velkommen og ser frem til spennende tider og nye muligheter i tiden som kommer. Stay tuned!