Nidarø Treningssenter

Om oss

FOR ALLE GAMERE

Velkommen til Bitfix Gaming (BFG). Et sted for alle gamere der ute med et behov for å kjenne tilhørighet til et etablert og profesjonelt spillsamfunn. Vi har rom for alle med respekt for seg selv og andre, online og offline.

BFG E-SPORT

Vi mener at E-sport er idrett på toppnivå og jobber for at e-sport skal bli annerkjent og inkludert i norsk idrett på lik linje med ``tradisjonelle`` grener. Vi ønsker et solid og inkluderende e-sport miljø i Trondheim og omegn. Vi har for tiden 2 CS:GO lag som spiller i 1. og 3. div i Telialigaen. Les mer om våre lag og prestasjoner på våre e-sport sider

BFG GAMING

Gaming er et av de viktigste kulturelementene vi har i dagens samfunn, det er tross alt en av de mest brukte lekeplassene blant barn, unge og voksne. Bitfix Gaming tilbyr et spillsamfunn som er inkluderende og er med på å sette en standard for holdninger, moral og etikk innen gaming i norge. Besøk vårt forum eller en av våre andre sosiale kanaler i dag for nyheter og informasjon.

BFG EVENTS

For å skape et sunt spillsamfunn så trenger vi eventer og tilbud som gjør det attraktivt å bruke spillingen til noe mer enn tidsfordriv. Bitfix Gaming tilbyr et bredt spekter av spillrelaterte tilbud for privatpersoner, bedrifter, organsisasjoner og offentlige instanser. Fritidsklubb, barnebursdager, private spillrom, turneringer, konkurranser og andre aktiviteter som bidrar til å fylle behovet som finnes i dag.

Historie formål visjon

Bitfix Gaming ble offisielt registrert som forening den 19.07.2017

Bitfix Gaming har som primærformål å skape aktiviteter og tilbud til ungdom i regionen på områder innenfor E-sport, gaming og teknologi.

Foreningens sekundære formål er å skape samme typer aktiviteter på landsbasis og for voksne.

Formålet realiseres blant annet gjennom:

  • Drift av profesjonelle E-sport lag, fritidsklubb og et spillsamfunn som tilrettelegger for gaming for alle.
  • Egne klubblokaler med treningsmuligheter for våre E-sport lag og samlingspunkt for våre medlemmer.
  • Arrangering av E-sport events og turneringer for ungdom i regionen og på landsbasis.
  • Å tilby serverhosting av populære spill. Trygge servere for de yngste.
  • Samarbeid med utdanningssektoren, NAV og næringsliv om å skape tilbud for ungdom og voksne hvor det er fare for frafall fra skole og arbeidsliv.
  • Bruk av SoMe som hjemmeside, Facebook, Twitter etc. til å skape samhold og opplyse om lokale, nasjonale og internasjonale aktiviteter.
  • Regelmessig kontakt med foreningens medlemmer gjennom streaming, videoer og podcast på plattformer som Twitch og Youtube.
  • Å tilby veiledning til, og samarbeide med, alle typer aktører som ønsker å skape aktiviteter og tilbud på områder innenfor E-Sport, Gaming og teknologi.

Organisasjonen drives med et overordnet styre. Referat fra styret og rapporter fra sportslig leder blir lagt ut i egen fane for medlemmene på hjemmesiden. Styret mener det er viktig å ha en tett dialog med alle medlemmer og kjøre mest mulig åpen struktur og spille med åpne kort for at medlemmene skal føle tilhørighet og delaktighet.

Bitfix Gaming har medlemmer fra hele landet innenfor ulike spill- grener og vi tilbyr støttemedlemskap for de som ønsker å støtte klubbens aktiviteter uten behov for et aktivt medlemskap. Medlemmenes alder varierer fra tidlig tenårene og opp til godt voksne.

Når du blir medlem i Bitfix Gaming, så er du en representant for en idrettsklubb og et spillsamfunn som vi ønsker skal fremstå profesjonell og seriøs. Vi har nulltoleranse for mobbing og tar sterk avstand fra dårlig oppførsel, både av og blant medlemmer. Dårlig oppførsel vil bli konsekvensutredet. Vi ønsker at foreldre skal føle seg trygge når de sender barna på trening hos oss eller på andre klubbaktiviteter, og vi vil at sponsorer skal ønske å identifisere seg med vår klubb. Vis derfor respekt og behandle dine venner og andre medlemmer i klubben slik du vil at de skal behandle deg!

Et viktig mantra i Bitfix Gaming er at ingen er dårlige, alle kan bli gode – noen blir profesjonelle!

Bitfix Gaming skal være en sosial arena for medlemmene og det legges til rette for å ha sosiale non-competitive spillkvelder utenfor treningstid. Vi tilrettelegger også for sosiale aktiviteter online via egen Discord kanal der alle kan delta uansett medlemskap.

Vår E-sport satsning er både nasjonal og internasjonal. Lagene har egen trener, IGL/Kaptein og tillitsvalgt. Sportslig leder fungerer som bindeledd mellom trenere, spillere og organisasjonens ledelse. Alle E-sport spillere har gyldig spillerkontrakt.

E-sport lagene har fokus på organisert spilltrening, fysisk trening, kosthold, gode holdninger og utholdenhet. Vi har et fokus på faren ved for mye inntak av usunn energidrikke og jobber aktivt for å benytte oss av sunne og ufarlige alternativer samt påvirke ungdom til å gjøre det samme.

Vi følger idrettsforbundets retningslinjer for alkohol og tobakk: https://www.idrettsforbundet.no/tema/folkehelse-og-skole/alkohol-og-tobakk

Ønsker du å bli E-sport spiller for vår klubb så kan du sende oss en forespørsel via vårt E-sport skjema på denne nettsiden: xxxxx

Medlemskap i klubben er åpen for alle men vi har et betalt medlemskap for å bidra til sunn drift av alle tjenester og tilbud. Les mer og bli medlem på denne siden: https://www.bitfixgaming.no/bli-medlem

VI TILBYR

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.