Nidarø Treningssenter

Om oss

FOR ALLE GAMERE

Velkommen til Bitfix Gaming (BFG). Et sted for alle gamere der ute med et behov for å kjenne tilhørighet til et etablert og profesjonelt spillsamfunn. Vi har rom for alle med respekt for seg selv og andre, online og offline.

BFG E-SPORT

Vi mener at E-sport er idrett på toppnivå og jobber for at e-sport skal bli annerkjent og inkludert i norsk idrett på lik linje med ``tradisjonelle`` grener. Vi ønsker et solid og inkluderende e-sport miljø i Trondheim og omegn. Vi har for tiden 2 CS:GO lag som spiller i 1. og 3. div i Telialigaen. Les mer om våre lag og prestasjoner på våre e-sport sider

BFG GAMING

Gaming er et av de viktigste kulturelementene vi har i dagens samfunn, det er tross alt en av de mest brukte lekeplassene blant barn, unge og voksne. Bitfix Gaming tilbyr et spillsamfunn som er inkluderende og er med på å sette en standard for holdninger, moral og etikk innen gaming i norge. Besøk vårt forum eller en av våre andre sosiale kanaler i dag for nyheter og informasjon.

BFG EVENTS

For å skape et sunt spillsamfunn så trenger vi eventer og tilbud som gjør det attraktivt å bruke spillingen til noe mer enn tidsfordriv. Bitfix Gaming tilbyr et bredt spekter av spillrelaterte tilbud for privatpersoner, bedrifter, organsisasjoner og offentlige instanser. Fritidsklubb, barnebursdager, private spillrom, turneringer, konkurranser og andre aktiviteter som bidrar til å fylle behovet som finnes i dag.

VI TILBYR

I am text block. Click edit button to change this text. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.